中國代禱之頁: 發揮軟性影響力

pic2

2016年12月11日是中國加入世貿組織15周年的日子。15年前開始,西方國家為國內的經濟 / 社會注入動力,對內地教會發展及領袖培育帶來影響。今天則是中國影響著世界的經濟 / 社會發展,西方國家已難於左右中國的決定,然而香港仍有獨特位置,能向中國發揮軟性影響力。求主使用香港,在學術上,擴闊內地留學生的視野;在宗教上,面對內地宗教政策的衝擊,守望香港教會能繼續支援內地教會建立領袖。

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s